уторак, 13. април 2010.

Ој усташе, нека, нека

Када сам прочитао то, нисам знао да ли да плачем или да поломим нешто. Или можда чак да се ваљам од смеха. Вишња Павелић, ћерка усташког поглавника Анте Павелића, у својој изјави за АЛО каже(Није препоручљиво за особе са слабим срцем и кратким живцима) :

Moj otac Ante Pavelić nije ubijao Srbe!



Како има образа, након онолико поубијаних и покланих Срба, након оноликог протеривања и покрштавања да каже овакву глупост!?
Овакву лаж и неистину.
Међутим, није једина. Има доста њених сународника који оповргавају геноцид над Србима, који умањују број жртава, траже изговоре, и не само то, већ и окривљују друге, и говоре да су ти други чинили још већа зла.
Тако имају изговоре да су усташе чиниле злочине из освета за терор који је вршен над њима у краљевини Југославији. Да су усташе чиниле злочине из освета за злочине четника, а и партизана над Хрватима.
Говоре о великој Србији, великосрпској хегемонији, а милион Срба побише у Другом светском рату. Очекујем ускоро да немачка литература пише да су нацисти убијали Јевреје из освете за злочине Јевреја над Немцима у Варшави, и да почну да пишу да су Јевреји убили више нациста него они њих.
Мада, лупетам, то се никада неће десити. Али, зато неко други ипак има образа да лаже. и износи овакве глупости и неистине. На жалост, Вишња Павелић није једина таква.

Цео текст прочитајте овде:
http://www.alo.rs/vesti/26228/Moj_otac_Ante_Pavelic_nije_ubijao_Srbe

Нема коментара:

Постави коментар